fbpx

Kontakt os

Professionel gulvlægger i København

Gulv Master sætter en stor ære i at give hver enkel kunde en så god oplevelse som overhovedet muligt.
Har du spørgsmål til din montering, opmåling eller ønsker råd og vejledning til montering eller køb af dit nye gulv. Så tøv ikke med at kontakte os.
Vi bestræber os på at svare alle henvendelser så hurtigt som muligt. Er der en akut situation så ring på +45 2011 9110

Ring til os

Har du spørgsmål til din montering, kan du også kontakte kundeservice på tlf. +45 2011 9110 alle dage mellem kl. 9.00-18.00.

Udfyld formularen nedenfor, og vi
kontakter dig hurtigst muligt

Adresse
Opgave Type
Meddelelse

Testimonial video

Lad os høre hvad kunderne faktisk har at sige

Sindssygt flot arbejde, fik slebet gulv og malet min lejlighed. Ikke en finger at sætte på arbejdet, top kvalitet og kan bestemt godt anbefale dette firma!
Jeg har fået lagt nyt gulv i mit sommerhus. Fik god og kyndig rådgivning forud for aftalen og rigtig fin kommunikation hele vejen igennem. Og så er resultatet tilmed superfint. Varme anbefalinger herfra.
Vi fik slebet og lakeret gulv i vores lejlighed, og resultatet er blevet rigtig pænt. Derudover er servicen og kommunikationen rigtig god, og vi fik indblik i processen hele vejen igennem. Vi kan klart anbefale Gulv Master til andre.
Meget service minded, professionel, behagelig og hurtig gulvlægger af vinyltæppe. Der blev ikke gået på kompromis med noget og leverede et fuldkomment perfekt og upåklageligt stykke arbejde, som med stor iver og arbejdsmoral gik helhjertet ind til den svære opgave med flere samlinger i et zigzag
Sed consectetur volutpat semper neque turpis mollis ac sit enim neque etiam lorem fringilla amet in mauris turpis semper bibendum varius in nulla habitant
Rigtig god oplevelse flexible i forhold til hvornår vores gulv skulle lægges og rigtig god dialog. Vil klart anbefale gulv master

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer
join the success

KONTAKT OS HER

SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

10% Off

Bestil en gratis opmåling, konsulation. Få et gratis tilbud og spar 10 % på slibning af din bolig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail og vi ringer dig op inden for 24 timer.