fbpx

ISTANDSÆTTELSE AF LEJLIGHED VED FRAFLYTNING

Genvind dit depositum. Kontakt Gulv Master, hvor vi kan bistå dig med at gennemgå lejekontrakten, udføre gulvslibning, malerarbejde samt renovering og rengøring. 
Se også: Hvor ofte skal gulvet slibes 

Istandsættelse og klargøring

Fraflytningsrengøring

Maler ved flytning

Gulvslibning

Istandsættelse af bolig og klargøring ved ind- og fraflytning

Planlægger du at flytte fra din lejelejlighed? Hos gulv Master kan vi hjælpe dig med at istandsætte og rengøre din bolig, så du kan få dit depositum tilbage.

Vores team af eksperter er specialiserede i istandsættelse, gulvslibning, rengøring og maling af lejemål. Vi sørger for at følge lejekontraktens krav og bruger de nødvendige materialer til klargøring og istandsættelse. Vores tjenester omfatter også gulvslibning og malerarbejde. Når du flytter ud, udfører vi en grundig fraflytningsrengøring, der sikrer, at din bolig er i tip-top stand.

 

opsigelse af lejemål - Lejeloven fraflytning –

Ifølge lejelovens § 98 er det vigtigt at aflevere lejemålet i samme stand som ved indflytningen. Udlejeren kan dog ikke kræve betaling for almindelig slid og ælde, medmindre det er en del af lejerens vedligeholdelsespligt eller skyldes udlejerens egne mangler. Desuden kan udlejeren kun kræve normal istandsættelse ved fraflytning, hvis lejekontrakten er indgået efter den 1. juli 2015. Dette betyder, at udlejeren ikke kan kræve, at lejemålet er i bedre stand end ved indflytningen.

Det er dog dit ansvar som lejer at kunne dokumentere, enten gennem indflytningsrapporten eller en liste over mangler, at lejemålet er i samme stand som ved indflytningen. Derfor er det meget vigtigt at lave en omfattende liste over mangler i alle rum, når du flytter ind i en ny lejelejlighed.

Hvis din lejekontrakt blev indgået før den 1. juli 2015, kan udlejeren kræve en omfattende istandsættelse ved fraflytning, også kendt som “nyistandsættelse”. Ved underskrivelsen af lejekontrakten kan der være en gyldig aftale om, at lejemålet skal afleveres nyistandsat, hvilket betyder, at du som lejer skal istandsætte alt fra vægge, gulve og loft til køkken og badeværelse som var det helt nyt. De fleste lejere kan ikke klare denne opgave alene, og her hos Gulv Master & Co. er vi specialiserede i at hjælpe med istandsættelse af lejligheder ved fraflytning.

PROCESSEN ER SÅ SIMPEL

Vi ønsker at demonstrere, hvor let og overskueligt det er at aflevere dit lejemål, når du har Gulv Master er ved din side.

Når det kommer til gulvafslibning og maling er der naturligvis flere faktorer, vi tager hensyn til:

Gulvsliber

01 KONTAKT OS

Du kontakter os på følgende muligheder.
På telefon +45 20119110 kontaktformular
eller [email protected]

02 GENNEMGANG

Vi foretager en grundig gennemgang og undersøger om der er specifikke forbehold i din lejekontrakt. Vi sørger for, at der anvendes præcis de materialer, der er påkrævet.

03 TILBUD

Vi fremsender gerne et tilbud til dig angående klargøring af din lejlighed, herunder eventuel malerarbejde, gulvafslibning og fraflytningsrengøring.

04 LØSNINGEN

Du vælger selv hvilken løsning du ønsker. vi ønsker blot, at give dig den bedste vejledning, råd og inspiration.

05 KLARGØRING AF LEJLIGHED

Vi sørger for at klargøre din lejlighed inden for en kort periode på 4-7 dage. Dette sker inden udlejeren udarbejder fraflytningsrapporten.

06 BETALING

Vi udsteder en faktura for det aftalte arbejde med en betalingsfrist på op til 10 dage efter aftale. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information
join the success

KONTAKT OS HER

SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

10% Off

Bestil en gratis opmåling, konsulation. Få et gratis tilbud og spar 10 % på slibning af din bolig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail og vi ringer dig op inden for 24 timer.