fbpx

Montering af klikgulv

Vores tilgang

Tillid er ikke en smal sag

Gulv Master tilgang til gulvlægning

Ja ikke fra Gulv Master

Hvad andre gør inspirere ikke os.

Gulvlægger konkurrenter laver fejl

FÅ EN FASTPRIS PÅ MONTERING F KLIKGULV

Vi tilbyder storset alt inden for montering af klikgulv - og gulvet kan man også købe igennem os

PROCESSEN ER SÅ SIMPEL

Vi ønsker at demonstrere, hvor let og overskueligt det er at få lagt klikgulv af Gulv Master

Når det kommer til gulvafslibning er der naturligvis flere faktorer, vi tager hensyn til:

Gulv Master tilgang til gulvlægning

01 KONTAKT OS

Du kontakter os på følgende muligheder.
På telefon +45 20119110 kontaktformular
eller [email protected]

02 GENNEMGANG

Vi kommer gratis ud og opmåler samt foretager en grundig gennemgang og undersøger undergulvet. Vi sørger for, at der anvendes præcis de materialer, der er påkrævet.

03 TILBUD

Samme dag fremsender vi et tilbud til dig angående montering af klikgulv.

04 LØSNINGEN

Du vælger selv hvilken løsning du ønsker. vi ønsker blot, at give dig den bedste vejledning, råd og inspiration.

05 MONTERING AF KLIKGULV

Vi sørger for at montere klikgulvet i din bolig, inden for en kort periode på 1-3 dage. 

06 BETALING

Vi udsteder en faktura for det aftalte arbejde med en betalingsfrist på op til 10 dage efter aftale. Snart kan du låne til gulvslibning igennem os

Masser af kærlighed

Når det kommer til at få lagt nyt klikgulv er Gulv Master en klar favorit

KOM PÅ LISTEN OVER VORES NÆSTE GLADE KUNDE

Vi Monter alle slags klikgulve

Se nogle af vores projekter her

FAQ

Hyppigt stillede spørgsmål, som du muligvis også ønsker svaret på.

Et klikgulv kræver altid, at der er fast underlag eller undergulv, som gulvet lægges på. Det kan sagtens lægges ovenpå et eksisterende gulv af laminat, træ eller beton. Hvis du lægger dit klikgulv på et betongulv, skal der lægges en god fugtspærre, så der ikke trænger fugt op fra betonen og ind i klikgulvet.

Læs også Hvordan installere man et lamina

Et svømmende gulv er et ikke-bærende gulv, hvor belægningen så at sige ligger frit oven på underlaget, der ligger på undergulvet. Belægningen er altså hverken sømmet eller limet fast til underlaget eller undergulvet. Her vil det svømmende gulv kunne bevæge sig i takt med belastning og temperaturer.

Det er svært at prissættet hvad det vil koste at få lagt klikgulv. Prøv eventuelt vores prisberegner. pris for montering af sildeben klikgulv vil være højere end for montering af plankegulv. prisen kan variere fra 250 kr til 800 kr pr kvadratmeter. 

se vores prisberegner for at få en bedre forståselse for priserne

Prisberegner

Få en cirka pris på dit klikgulv

Two columns
Vertical
Horizontal
Klikgulv Prisberegner
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Hvad dækker klikgulv over?

Klikgulve er en type gulvbelægning, der er designet til nem og hurtig installation. De er også kendt som “kliklåsgulve” eller “låsegulve” på grund af deres installationssystem, hvor gulvpladerne klikkes sammen uden behov for lim eller søm. dog kan man også få klilgulve hvor man kan lime/sømme dem sammen. 

Et klikgulv består typisk af holdbare og slidstærke materialer såsom laminat, træ, vinyl eller kork, der er blevet bearbejdet og konstrueret til at passe sammen ved hjælp af det unikke klik-system. 

Der er forskellige typer af klikgulve til rådighed på markedet, herunder:

1. Laminatgulve: Laminatgulve er sammensat af flere lag, der ofte efterligner udseendet af træ eller sten. De er slidstærke, nemme at vedligeholde og har en forholdsvis lav pris sammenlignet med ægte trægulve.

2. Trægulve: Klikgulve lavet af ægte træ er også tilgængelige. Disse gulve kan være fremstillet af massivt træ eller kompositmaterialer og tilbyder et naturligt og æstetisk tiltalende udseende. De kan kræve mere pleje og vedligeholdelse sammenlignet med laminatgulve.

3. Vinylgulve: Vinylgulve er vandafvisende og nemme at rengøre. De er et populært valg til badeværelser, køkkener og andre rum, hvor fugt og vand kan være et problem. Vinylgulve findes i forskellige designs og mønstre, herunder efterligninger af træ, sten eller fliser.

4. Korkgulve: Korkgulve er naturligt varme- og lydisolerede. De er bløde og behagelige at gå på, hvilket gør dem velegnede til stue- og soveværelser. Korkgulve er også miljøvenlige, da korkmaterialet høstes uden at skade træet.

Læs mere om hvilket slags gulv der passer dine behov her: Montering af klikgulv

4 Fordelene ved at montere et klikgulv

1. Fleksibilitet: Klikgulve kan nemt fjernes og geninstalleret på et andet sted, hvis det er nødvendigt. Dette er en fordel, hvis du planlægger at flytte eller ønsker at ændre gulvbelægningen i fremtiden.

2. Holdbarhed: Klikgulve er generelt holdbare og modstandsdygtige over for ridser, pletter og slitage. Dette gør dem velegnede til høj trafikområder og rum, hvor der kan være risiko for spild og slitage.

3. Stilvalg: Der er et bredt udvalg af designs, farver og mønstre at vælge imellem, når det kommer til klikgulve. Dette gør det muligt for dig at finde et gulv, der passer til din personlige smag og boligindretning.

4. Nem vedligeholdelse: Klikgulve er generelt lette at rengøre og kræver minimal vedligeholdelse. Regelmæssig støvsugning eller fejning, efterfulgt af en fugtig mopping, er normalt tilstrækkeligt til at holde gulvet rent og pænt.

Tilfredshedsgaranti ved montering af klikgulv

Vi giver tilfrehedsgaranti på montering af klikgulv. Vi ved at der findes mange platenslager firmaer der ude som blot prøver at tjene en krone og skilling. derfor stiller vi altid tilfredhedsgaranti. Vi ved at mennesker begår fejl men det mindste man kan gøre er at rette de fejl så i får en dejlig oplevelse med vores firma nu når i har valgt at tro på os og give os den tillid. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information
join the success

KONTAKT OS HER

SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

10% Off

Bestil en gratis opmåling, konsulation. Få et gratis tilbud og spar 10 % på slibning af din bolig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail og vi ringer dig op inden for 24 timer.