fbpx

ABOUT

GULVFIRMA FAGLIG STOLTHED

Vi er et gulvfirma med et hold af renoverings nørder og er ret ærekære omkring det produkt vi levere til vores kunder. Det betyder meget for os, at vores kunder er så tilfredse, så de spreder det gode budskab videre

0 +
Kunder
0 +
Projekter i år
0 +
5 Stjernet review
0 +
Års samlet erfaring

OUR PHILOSOPHY

Vores håndværk, Din drøm

Vi arbejder ikke for dig, vi arbejder med dig. Vi yder en servidce der inkludere at opfylde din drøm. 

OUR VISION

bæredygtighed, innovation & luksus

Vores vision er at være branchens benchmark for ekspertise og kreativitet inden for indvendige renoveringer. Vi forpligter os til bæredygtighed ved at integrere miljøvenlige materialer og processer i vores arbejde.

Our Team

MARTIN BREINBJERG

CMO

SEBASTIAN

Gulvlægger

AKIDA

murer & gulvsliber

MOAHMMED

maler

MILO

Gulvsliber

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA · FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA · FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA · FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA · FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA · FOLLOW US ON SOCIAL FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA 

Vores bidrag

VELGØRENHED

Vi stræber efter at gøre en forskel Læs her vores tur til Tyrkiet

KURSUSER

Vores fagmand er aldrig for gamle til at lære, derfor opsætter vi adskillige kursuser og uddanner vores medarbejder

Sport ’n’ Charity.

Vores fagmand er aldrig for gamle til at lære, derfor opsætter vi adskillige kursuser og uddanner vores medarbejder

Renovering af Landsby i tyrkiet

I 2023 var tyrkiet ude for et forfærdeligt Jordskæl i den sydelige del. Flere end 50.000 mennesker mistet livet. Martin drog derfor ned for at hjælpe med at opbygge et kulturhus i en lille landsby, hvor bæredygtig renovering med naturmaterialer var omdrejningspunktet. Det handlede om at skabe et sted, hvor man kunne samles, spille spil, uddanne sig og få lov at være efter de forfærdelige forhold man har oplevet.

Oplevelsen var ikke kun lærerig men også fyld af en masse betydningsfulde øjeblikke med de lokale og indblik i deres oplevelse af jordskællet i 2023, som skulle vise sig at gå hen i historie bøgerne.

Bestemt et tiltag som ikke er sidste gang vi hos Gulv Master deltager aktivt i.

Gulvlægning og opbygning af lnadsby

Gulvlægnings kursus

I 2023 holdte vi 2 kursuser for vores medarbejder, et af disse kursuser handlede om produkter fra Ardex. Ardex er en førende forhandler inden for spartle, og cement til nivellering og fuldspartling. Vi drog afsted 4 medarbejder ( Nogle var syge, eller havde ondt i pjæk tarmen :P)

Ikke alle håndværkere er glade for at sidde på skolebænken igen ( Men Ardex havde et kort og spændene oplæg, inden vi gik til den håndværksmæssige del)
Efter et dejligt lærerigt kursus havde de arrangeret mad, så gik ikke kun 1 % bedre fra mødet, men også 1 % minder sultne og var klar til at hjælpe vores kunder bedre i mål med deres renoverings opgaver.

Vi arbejder på årligt at holed 2-3 kursuser for vores medarbejder

Sport ’n’ Charity.

Vores bidrag

I Janaur 2024 blev vi støtter til Sport ’n’ Charity. En organisation der hjælper Kræftramte børn med at komme bedst muligt ud på den anden sted. Hvad er bedre en sport til at få en på andre tanker og nyde livet? Vi var ikke tvivl det er her vi kan gøre en forskel. Og her vil vi gøre en forskel. I januar 2024 var vi blot en doner, men vi vil arbejde på at være mere aktive over de kommende år.

Dette er et af vores stolteste områder 🩷

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information
Gulv Master fremviser gulv prøver
Dansende gulv citron
SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

15% Off

Udfyld formularen. Få tilsendt et tilbud indenfor 24 timer med 15 % rabat