fbpx

Isolering og installation af gulvvarme

Isolering af gulv & installation af gulvvarme Et af vores projekter, som absolut er værd at omtale, er Isolering af

KATEGORI

LÆSE TID

0 min

Isolering af gulv & installation af gulvvarme

Et af vores projekter, som absolut er værd at omtale, er Isolering af gulv, installation af gulvvarme  & montering af eg planker 16mm

Projekt opstart

Inden isolering af gulvet, blev det gamle gulv afmonteret. Det gjorde kunden i dette tilfælde selv. Da det var afmonteret sendte vi en mand ud for at se hvordan underlaget var. I dette tilfælde var det ned mod en opvarmet kælder og vi behøver derfor ikke at montere en dampspære. 

Gulv Master Enterprise sendte på opstartsdatoen 3 mænd ud for at isolere gulvet og på under 1 dag havde vi klaret denne opgave. Opgaven bestod i af fjerne gammel isolering og tilskære nyt som lægges på kryds af hinanden 

Dagens vigtigste tip! 🫣

Læg altid isolering på tværs af hinanden for at opnå bedst effekt. Følg dog altid producentens anbefalinger

 

I dette tilfælde havde vi valgt RockWool Bats som isolering. RockWool er et organisk materiale som ikke kan rådne i følge Br18 forordningen skal man i etageadskilligelse mod et opvarmet rum minimum have 200mm.

Læs mere her

Klargøring til installation af gulvvarme

For at få lagt gulvvarme er der nogle ting man skal have gjort. Kunden havde i dette tilfældet fået lukket og fjernet radiatorerne og trukket til Gulvvarme. I sammenhold med vores vvs’er trak de det et par  dage forinden.

Vi havde bestilt 22 mm gulvspånplader med spor i. Når vi montere dette gør vi det med skruer og lim i fer og nor så meget at det kommer op af sammenligningerne. Og skruer dem fast til strøerne under.

Efterfølgende skulle vi sørge for fræse rundningerne efter vvs’erns anvisninger så han kunne komme dagen efter og trække gulvvarmen og tilslutte det. 

Lægning af 16mm eg planker

Efter vvs’eren havde trukket gulvvarmen, hvilket tog 1 dags tid. Var vi klar til at angribe sidste fase. Nemlig lægning af de nye eg planker fra Halan.

( Noget kunden havde købt igennem os)

Med omhu angreb Sebastian og Ahmed opgaven og formået at lægge det på blot 2 dage. Opgaven gik snildt uden nogle former for problemer? 

Hvilke problemer skulle også forekomme når vi lægger gulv? 

Jo faktisk kan flere problemer være kritiske, der er flere love og regler som vi skal overholde når vi lægger et gulv for kunderne. Vi kan også risikere at skrue ned i gulvvarmen, hvis i et sekund ikke lægger mærke til at slangen køre over denne samling. 

Slibning af gulvet

Nu har vi fjernet en radiator, isoleret gulvet, Lagt gulvspånplader, trukket Gulvvarmen og lagt eg plankerne. Sidste fase handler om slibning af gulvet og opsætning af paneler og selvom man skulle tro denne fase er den letteste kan man ting faktisk gå galt her. Det gjorde det også. Vores Lak rulle som blev brugt havde smidt små hår som man kunne se i lakken, og vi måtte derfor tilbage igen og fjerne disse hår, let slibe gulvet og lægge fjerde lag lak. ( Self på vores bekostning )

Det kan ske, det burde ikke ske. Men vigtigste af alt er vi klar til at komme og rette fejlen!

Ups vi havde faktisk også sat vores sorte hænder på væggene, Kunden havde lige fået malt og vi endte med at give et nedslag i prisen. Dette var udelukkende fordi kunden selv ville male og derfor forespurgte dette stedet for vi sendte en af vores maler ud (

* Tip: Vi maler nemlig også  😉

TIPS SEKTION

  1. Følg altid gulv producents anvisninger 
  2. Sluk for gulvvarmen under gulvlægningen 
  3. Giv plads til plankerne 5-10mm 
  4. Hav gulvvarmen tændt på 18 grader under lakeringen 
  5. Tænd langsomt for den over 4 dages tid – gradvist. 

Konklusion:

Gulvet blevet lagt til perfektion. Endnu en glad kunde kan hermed gå fra et forløb hos Gulv Master. Vi sætter en stor ære i at få lov til, at være en del af disse projekter. 

Picture of Martin Breinbjerg

Martin Breinbjerg

CMO - Gulv Master Enterprise

Trustpilot

udvalgte områder
Dansende gulv citron

VI HAR ÅBENT FOR TELEFON TID NU

Vi kontaker dig indenfor 24 timer

FÅ 15 % PÅ DIN ORDRE

HAPPY HOUR Everyday 5PM-7PM

Gulvslibning, Lægning og Maling af din bolig

FÅ 15 % PÅ DIN ORDRE