fbpx

Montering af Klikgulv i Valby

Hvorfor skal jeg vælge et klikgulv?

Det er svært at forstille sig et hus uden et lækkert hyggeligt gulv. Den hurtigste måde at få et nyt gulv, er ikke at fjerne det gamle. Det er at lægge et flydende gulv. I modsætning til et traditionelt gulv af massivt træ. Er et klikgulv ikke sømmet fast. I stedet for er plankerne knipset sammen, og skaber en helt ny overfalde. Man kan lægge et klik gulv på storset alt gulv fra Krydsfiner, Beton til massivtræ.

Gulvet er med til at transformere et rum til et helt nyt rum, og skaber en æstetisk grundflade for resten af hjemmets indretning.

Du skal vælge klikgulv, hvis du ønsker at få en autentisk massiv træoverflade som kan beskytte eller gemme den gamle overflade. Og så fås det også til uovertræffelige rimelige priser.

Montering af Klikgulv i Valby

Kunden i Valby var ligesom dig i tvivl om de skulle vælge gulvtæppe eller klikgulv. Vi sendte derfor en af vores dygtige specialister ud for at lave en gratis opmåling og holde en opfølgende snak med kunden. Kunden blev rådet i, hvilket valg der passede bedst til hende.  Valget gik på klikgulv.

Montering næste dag.

Det fantastiske er med klikgulv er det kan ligges inden for en dags tid eller 2. Klikgulv er nemlig let at anskaffe og for vores eksperter let at ligge. Kunden i Valby fik allerede efter 2 døgn målt op, rådgivet og monteret.

Det svære ved opgaven med klikgulv var at sikre kunden fik et flot slut resultat, dette skyldes at kunden havde mange radiatorer og hjørner. Se at ligge klikgulv er i sig selv ikke svært, men at sikre udregningen og forarbejdet er lavet korrekt inden opstart betyder alt for det endelig resultat. Hertil er det vigtigt at vi leverer et resultat, som vi havde lavet vis det var i vores eget hjem.

FLERE PROJEKTER

LÆS OGSÅ

Montering af Sildebensgulv på Plejehjem

Hvordan lægger man sildebensparket

General information om lægning af sildebensparket Sildebensmønstret er et af de mest tidløse og raffinerede gulvmønstre. Denne vejledning indeholder generelle retningslinjer for at lægge sildebensmønstret,

Read more >

Hvad koster en maler?

Hvad koster en maler i 2023 Hvad koster en maler i 2023 Det er svært at sige. En maler i 2023 variere efter Geografiske område,

Read more >

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information
join the success

KONTAKT OS HER

SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

10% Off

Bestil en gratis opmåling, konsulation. Få et gratis tilbud og spar 10 % på slibning af din bolig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail og vi ringer dig op inden for 24 timer.