fbpx

Montering af Vinylgulv i København

Montering af Vinylgulv i København

Slidstærkt Vinylgulv

Endnu en tilfreds kunde fik lagt lækkert vinylgulv med trælook, den hurtigste måde at få et nyt gulv med en super lækker overflade.

Kunden var lige flyttet ind i en ny leglighed, og ønskede at passe på det nuværende trægulv. Når kunden engang skulle flytte ud, ville han ikke skulle betale for slibning eller et nyt gulv.
I overvejelserne af det overliggende gulv, tog han med, at der var børn til stede. Derfor ville han have noget slidstærkt, men ønskede også noget som stadig var varmt og indbydende.

Her blev dette lækre vinylgulv det endegyldige valg og, man forstår godt hvorfor!

For Uh hh hvor ser det lækkert ud.

Udfordringer

De største udfordringer kom i køkkenet. Køkkenet havde en masse skæve og runde hjørner, som kan gøre det svært at tilskære vinylen helt tæt, men en smal sag for en af vores eksperter.

Montering samme dag

Montering skete samme dag som opkaldet fandt sted, vi klarede det faktisk inden for et tidsrum du kan tælle på 1 hånd. Montering skete storset smertefrit, han boede i stueetagen, så det var vores montere jo superglad for ha. Ha.

Vinylgulvet blev båret ind og lagt i de forskellige rum, hvortil de skulle installeres.
Inden vinylgulvet kan ligges er det vigtigt, at vores montere orientere sig om de forskellige retninger gulvet skal ligge. Det vigtige er at sikre årene i gulvet/Plank teksturen har en ensartede retning, som giver mening i forhold til rummet. Også de udfordringer, som kan forekomme i rummet. Det her vigtigt at der gives ekstra vinyl på siderne med en dørkarm osv.  
(Her tager vi også gerne kunden med på råd, og giver vores rådgivning).

Når disse ting er gennemgået, kan monterende begynde at folde vinylen ud og igangsætte montering af kundens Vinylgulv.

Med et resultat, der betød kunden kunne flytte ind samme dag, som gulvet var monteret.

FLERE PROJEKTER

LÆS OGSÅ

Montering af Sildebensgulv på Plejehjem

Hvordan lægger man sildebensparket

General information om lægning af sildebensparket Sildebensmønstret er et af de mest tidløse og raffinerede gulvmønstre. Denne vejledning indeholder generelle retningslinjer for at lægge sildebensmønstret,

Read more >

Hvad koster en maler?

Hvad koster en maler i 2023 Hvad koster en maler i 2023 Det er svært at sige. En maler i 2023 variere efter Geografiske område,

Read more >

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information
join the success

KONTAKT OS HER

SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

10% Off

Bestil en gratis opmåling, konsulation. Få et gratis tilbud og spar 10 % på slibning af din bolig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail og vi ringer dig op inden for 24 timer.