fbpx

Montering af Klikgulv på Amager

Gulv valg

Gulvet som kunden havde valg, var et lyst klikgulv, som skulle monteres ovenpå det eksisterende gulv. Gulvet var et klikgulv i utrolig høj kvalitet og med et æstetisk lækkert udseende. Godt valg, må vi sige her fra Gulv Master

For Uh hh hvor ser det lækkert ud.

Proces

Kunden havde igennem en bekendt hørt, at vi monteret gulv til uovertræffelige priser, og med et piv hammerende godt resultat. Hertil kontakte kunden os faktisk på baggrund af denne henvisning. Vi er meget glade for, at eksisterende kunder er med til at komme med nye. Vi sætter en stor ære i at sikre alle kunder behandles med respekt, og får det ønskede resultat.

Efter Gulv Master blev kontakte, tog vores kære montør ud og målte op. Kunden havde dog indkøbt gulvet forinden og heldigvis passede det meget godt.

Monteringen af gulvet ønskede kunden først ugen efter opmålingen, da kunden skulle ud og rejse. Vi tilpassede os gerne og fik skrevet det ind i kalenderen.

Da den dejlige dag kom, hvortil vi skulle montere kundens nye gulv. Tog vores montører der ud med højt humør, klar på at hjælpe endnu en kunde med at få monteret et nyt gulv.

Når der skal ligges klikgulv er der elementer, man skal være opmærksomme på inden opstart. Hertil er bl.a. at nævne.

  1. Er gulvet jævnt?
  2. Hvordan starter man bedst, for at gulvet får det flotteste slutresultat
  3. Hvilke hjørner og steder skal samlinger eller rundinger laves?

Ja, og det er faktisk kun et udkast af, hvad man skal være opmærksom på. Du kan bide dig sikker på, at vi hos Gulv Master tager alle vores forholds regler inden vi starter. Vi ønsker nemlig at give kunden det bedste resultat overhovedet muligt. Derfor er det også vigtigt, at alle vores montører sikre at kunden er med på råd i denne proces.

Efter disse ting er taget til overvejelse, udbedret eller vurderet. kan vores montør starte gulvlægningen. Denne proces forekommer ofte smertefrit., hvor der skæres og ligges det nye gulv.

#Hint – Fordi vi har gjort vores arbejde ordentligt, inden opstart!

Slut resultat

Slut resultat af denne opgave, som alle andre er et utroligt flot klikgulv, der nu er klar til at beskytte kundens eksisterende gulv i mange mange år. En tilfreds og glad kunde. Der forhåbentlig kommer igen, hvis hun ønsker et nyt og lækkert gulv!

En smal sag for en af vores eksperter.

FLERE PROJEKTER

LÆS OGSÅ

Montering af Sildebensgulv på Plejehjem

Hvordan lægger man sildebensparket

General information om lægning af sildebensparket Sildebensmønstret er et af de mest tidløse og raffinerede gulvmønstre. Denne vejledning indeholder generelle retningslinjer for at lægge sildebensmønstret,

Read more >

Hvad koster en maler?

Hvad koster en maler i 2023 Hvad koster en maler i 2023 Det er svært at sige. En maler i 2023 variere efter Geografiske område,

Read more >

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD I DAG

Har du prøvet vores prisberegner? hvis ikke prøv den her. Ellers Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer

Kontakt Informationer

Bestil en gratis opmåling

Fedt du har lyst til, at få en gratis opmåling! Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

Kontakt Information
join the success

KONTAKT OS HER

SPECIALT TILBUD TIL NYE KUNDER

10% Off

Bestil en gratis opmåling, konsulation. Få et gratis tilbud og spar 10 % på slibning af din bolig. Det eneste du skal gøre er, at sende en mail og vi ringer dig op inden for 24 timer.